Farm og Ranch lån

Hvis du overvejer køb af enten en landbrugsejendom eller en ranch, ved du, at udgifter til indkøb af din ejendom kan overstige en million dollars. Helt ærligt, ikke mange mennesker er ressourcestærke nok til at finansiere dette køb selv. Farm og ranch lån er tilgængelige for dig og med en hastighed, som du har råd til.
Hvilke muligheder har du finansiere din ejendom? Med omhyggelig forskning kan du undersøge forskellige planer til rådighed for dig og tæt på en aftale før end du tror. Vi liste tre vigtige planer for dig her:
1. din lokale bank eller besparelser institution. I hele USA er der finansielle institutioner med speciale i farm og ranch lån. Mange har eksisteret længe før dust bowl æra og tjener stolt deres samfund i dag. Andre er blevet opkøbt af nationale banker, men de stadig trofast tjener deres samfund. Den rente, du betaler for dit lån kan variere, afhængigt af om din ejendom er i øjeblikket anvendes til produktionslandbrug eller ej.
2. din delstatsregeringen. Mange lande har oprettet landbrugets organisationer til at hjælpe landmænd og ranchers i at optage billige lån. Udlånsrenten er normalt konkurrencedygtige med finansielle institutioner og kan faktisk være lavere, hvis staten har en interesse i at spare gårde og ranches i dit område. Kontakte din stat for den korrekte agentur.
3. den føderale regering. Landbrug er en vigtig vare for den amerikanske økonomi og den amerikanske føderale regering forstår dette. USA Department of Agriculture [USDA] hjælper aktivt mennesker med at opnå farm og ranch lån. Farm Service agentur er en del af USDA og deres planer omfatter lån til begyndelsen landmænd og ranchers, lav indkomst landmænd og ranchers, nødsituation lån, Ungdom lån og farm ejerskab lån. Tale med en agent til at finde de farm og ranch lån, der er af interesse for dig.
Du kan også finde, at et familiemedlem eller ven kan udlåne farm og ranch til dig også. Hvis det er tilfældet, har en kontrakt, som skitserer princippet lånt, rente, lån tilbagebetaling oplysninger mv.
At eje din egen gård eller ranch er en drøm for mange amerikanere. Forskning klogt og du vil finde farm og ranch lån, der er overkommelige for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.