Spar tid, spar penge

Okay, hvis du ligner mig, er din personlige tid dyrebar. Personligt har jeg arbejdet og organiseret den største kontorlokaler i staten Texas, hvilket ikke er at sige, at nogen har brug for levende plads. Men overvej disse fordele: (1) der er en overflod af alt det nødvendige udstyr såsom printer, scanner, kontanter, hvis du er en indgående opkald Tennessee advokat, osv.; (2) Jeg behøver ikke at opkræve en arm og et ben til hus holde husleje; (3) mit personale (hvis du kan kalde, at arbejdstagere) er yderst effektiv (tidsbesparelse); (4) Jeg har meget lidt (hvis nogen) plads / tid Management; (5) Jeg arbejder på 3200-aving 40 timer om ugen, hvilket svarer til næsten $ 300 om ugen; (6) Jeg har ikke 5.000 kvadratmeter; (7) Den eneste gang jeg er nødt til at bruge nogen penge er, når jeg falder $ 2 – $ 3 millioner i udstyr og plads, og at der generelt, bare ved karakteren af, hvordan disse aktiver vokser, ville jeg brug for et fuldt personale til at feltet min vision, så det meste af tiden, jeg er nødt til at lære andre måder at drive forretning. Disse er blandt de fordele, jeg nyder ved at arbejde hjemmefra.

Men hvorfor er det, når du arbejder hjemmefra, kan reducere udgifterne med op til 60%? Her er et par grunde:

Derudover reducerer hjemmearbejde rejseomkostninger, forsikringsudgifter, køretøjsomkostninger, forsyningsomkostninger, tid, logistik osv. Det kan også spare dig for mange flere tusinde dollars, fordi du ikke længere er bundet til de timer, du er tvunget til at arbejde.

Jeg er sikker på du er enig i, at det er umagen værd for alle, der ønsker at slippe af med deres 9-5 job, eller andre steder for den sags skyld, at prøve at arbejde hjemmefra. Indse dog, at arbejde hjemmefra er en egentlig industri, der er vokset støt i de sidste fem år eller deromkring. Det uheldige er, at mens hjemme-baserede virksomhed fortsætter med at vokse, ved siden af-the-Homeighters, finder du, er begyndt at få et svagt billede af, hvad der er derude.

Langs kommer en af mine forretninger mentands: Consumer Pro-bono. Jeg havde hørt om denne organisation, men først troede jeg ikke, det ville være for mig… men jeg er en fast ejendom investor og en konsulent, så jeg besluttede at give det et skud. De ville have mig til at markedsføre deres hjemmeside for dem; Jeg skrev en meget professionel, detaljeret beskrivelse af, hvad webstedet var, hvad det sælger, hvordan det ser ud, og hvad det koster osv. Jeg gav dem også en pris på det websted, de betalte, 2003 produktpris. Og jeg blev bedt om at fremme deres hjemmeside.

Jeg nød virkelig hele processen, og nu, jeg Licensing Business, og jeg licenser Business fra hjemmet! Wow, jeg ville ønske jeg havde din virksomhed lige nu, jeg virkelig gør.

Kom i kontakt med mig på: (Hjemme hos Home Business) Lloyds TSB. Lloyds TSB leverer huller i væggen (H Bearings) til iværksættere, der har brug for uddannelse, rådgivning, sigtning, ejendom og skatterådgivning og repræsentation. For mere information, kan du visithttp://www. LloydsTSB.comor ring 888-424-9365. Lloyds TSB er en skatteyder advokat, ikke en reklame agent, da de fleste annoncører bedrage dig. De Ford at fremme dit produkt og vil have dig til at købe fra dem. Men sandheden er, så længe du er licenseret med en kompetent forening, terminologi og organisation, som Lloyds TSB, er alt det samme. Du kan ikke sammenligne æbler med æbler i butikken: Hvad der vil arbejde en dag vil ikke fungere den næste måned, men hvis du har din virksomhed oprettet korrekt fra dag ét, kan du være sikker på at du vil opnå en fortjeneste hver måned på grund af enorme skattebesparelser.

Spar tid og penge ved at ansøge om et lån på hurtig udbetaling.

Og, eller,

Her er et par måder en almindelig fyr (som mig) kan tage hjemmekontoret fradrag:

Da jeg selv blev socked af skatter uden at have været lusket eller undervurdere, hvad jeg kunne afskrive til gavn for mine klienter hos Kinko’s, kunne jeg ikke sidde der senere og sige: “Ja, jeg var under estimater, så jeg reducerede det med 10 procent.”

Jeg var ude og omkring i februar 2002, fremme en online classifieds service for babysitter agenter, hvor jeg havde været en mellemmand i et år. Så jeg var oppe imod IRS, som typisk aldrig sænker skatterne, og jeg var ikke parat til at trække en skjult kamp. Det eneste, jeg kunne gøre, var at give afkald på chancen for at kæmpe for pengene. Men de ville ikke høre det, og jeg ville ikke slås med nogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.