Aktiemarkedet pensionering investeringsplan

For en succes pensionering investeringsplanen om at arbejde i aktiemarkedet, skulle nogle ‘rimeligt sikker’ antagelser foretages:
Investering pensionsordning skal tage i betragtning den ene fremherskende konstant i nogen aktiemarkedet sikkerheds-risiko og usikkerhed. Forståelse, at risiko og usikkerhed er de vigtigste faktorer, der driver afkastet af investeringerne i aktiemarkedet langt ud over afkast af Passbook opsparingskonti, er cd’er eller obligationer en start. Planens nøglefaktor ville være at bruge risiko og usikkerhed i aktiemarkedet sikkerhed til sin fordel.
Pensionering investeringsplanen bør være baseret på den tro, at ingen kan med held Pension uden økonomisk frihed. Derfor, pensionering investeringsplan vigtigste rolle vil være at levere du med indkomst under din pensionisttilværelse, mens også under hensyntagen til risikoen for inflation. Dette bør ske uden at skulle røre ved princippet. Pensionering investeringsplanen kræver disciplin at nå sine mål. Målet bør være klar og specifik og den disciplin, der er nødvendige til at opnå mål, lige så klart og bestemt. Også, pensionering plan ikke bør være økonomisk ud-af-nå, giver så lidt som 100 dollars til at begynde med så lidt som 10 dollars en fjerdedel til at fortsætte.
Pensionering investeringsplan investeringsafkast bør være rettet mod at give indkomst og indkomst på bedrifter i planen bør fremskynde hver uge i året, indtil pensionsalderen. Dette skulle være tilfældet, uanset hvad prisen for sikkerhed på et givet tidspunkt på markedet. Investering pensionsordning skal være bevist til dig. Når bevist, skal du have tillid i dig selv at gå videre med planen. Dette gør det selv-tillid betyder at pensionsordnings ROI gavner kun dig og din familie og ingen andre. En no-gebyr plan øger investeringsafkastet, giver hver eneste cent i planen om at arbejde for dig.
Virksomheder ejet i pensionering investeringsplanen bør have en historisk oversigt over at hæve deres udbytte hvert år. Derfor kan en fremtidig dividende stigning for 10 eller de 35 år i træk i træk være ‘rimeligt sikker.’ Guide for udvælgelse af hver sikkerhed er dens historiske effektivitet af stigende udbytte hvert år.
For at modtage det bedst mulige udbytte på investeringer pensionsordning, vil alle virksomheder i planen købes provision-fri. Alle udbytter fra virksomhederne, der ville købe flere aktier i hvert selskab provision-fri. Derfor, hver eneste cent tjent i stigende kontant udbytte hvert kvartal og ekstra penge sat på Pension plan vil arbejde hen imod større kontant udbytte.
Hvorfor gider begynder en pensionsordning er bedst udtrykt, efter min mening af et citat af Charles Kettering:
“Jeg forventer at tilbringe resten af mit liv i fremtiden, så vil jeg være rimelig sikker på, hvad slags fremtidige det vil være. Det er min grund til planlægning.”
At læse FORORDET fra bogen ‘The Stockopoly Plan-investerer for pensionering’ besøg
Du har tilladelse til denne artikel, enten elektronisk eller på tryk som forfatter bylines er inkluderet, med en levende link og artiklen er ikke ændret på nogen måde. Anfør en høflighed e-mail at charles@thestockopolyplan.com fortæller hvor artiklen blev offentliggjort. (Ordoptælling 501)

One thought on “Aktiemarkedet pensionering investeringsplan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *