3 gode tips til din indretning af stuen

Når du kommer hjem efter en lang dag på arbejdet, er det vigtigt, at du har det godt i din bolig. Af samme grund er stuen derfor også et vigtigt rum i din bolig. Det er som regel her, at du smækker benene op efter en lang dag og ser en film med familien. Samtidig skal stuen også føles hjemlig, hvilket du kan få frem igennem din boligindretning.

Få den perfekte stue for dig

Indretningen af din stue kan godt være dyr. Derfor kan det være en god ide at spare op til det på forhånd, indrette lidt i etaper eller optage et lån. Hvis du vil låne penge så brug voreslån.dk. Ud over at have styr på økonomien, får du her 3 gode tips til at indrette din stue på flotteste vis:

  1. Skab luft imellem dine møbler og stuens vægge
  2. Vær lidt kreativ, når du skal male dine vægge
  3. Find møbler og andet pynt til din stue i genbrugsbutikker

Når du skal indrette din stue, er det en god ide at skabe godt med luft imellem dine møbler og mellem dine møbler og stuens vægge. Det giver et lettere udtryk i din indretning af stuen og kan skabe mere plads. Du kan også vælge at være mere kreativ, når du maler dine vægge. Hvis flere af dine vægge er malet hvide, kan du for eksempel male den ene væg i en anden og modigere farve for at skabe kontrast i indretningen.

Find møbler i genbrugsbutikken

Hvis du er på udkig efter nye møbler til din stue og ikke har lyst til at betale en formue for det hele, kan du med fordel slå et smut forbi de lokale genbrugsbutikker. De fleste genbrugsbutikker har nemlig en del at vælge imellem, og i flere tilfælde vil du kunne finde nogle super fine møbler til en billig pris. På den måde kan du ommøblere din stue, som du gerne vil, og samtidig spare mange penge. Derudover er genbrug også godt for miljøet. Der er dermed mange gode fordele at hente ved at snuse rundt i genbrugsbutikkerne.