Montecito fast ejendom fra her til der…

Så hvor er Montecito fast ejendom??? Samt med resten af Santa Barbara Real Estate står området syd til havet. Så starter mod øst det begynder i Toro Canyon om Foothill. Så det fortsætter op Toro Canyon og går mod vest langs East Valley Rd. op Ortega højderyg hvor det går sydvest til Sheffield. Derfra går syd på Sheffield og ud på havet.
På den vestlige del af Montecito er Hot Springs Rd. Grænsen går nord på Hot Springs og derefter vest på Alston Rd. Derfra går over bakken og møder op med Sycamore Canyon. Rd. På den sydlige Montecito går til havet og derefter mod nord den går over East Mountain Rd.
Okay, så nu hvor du ved, hvor du er lad os tale om de forskellige områder i Montecito. Mod syd har du fået Miramar Beach Rd og Edgecliff med nogle utrolige godser og lille strand udlejning. Længere mod vest er der Bonnymede med nogle vidunderlige ejerlejligheder. Derefter er længere stadig Biltmore Hotel og nogle vidunderlige hjem langs kanalen Dr. og Fairway Rd.
Lige nord for motorvejen der er hvad der kaldes Pyrenæisk land og eve længere mod nord fra der er området tæt ved siden af East Valley Rd., som ligger i hjertet af Montecito. Nogle smukke gamle godser er langs East Valley Rd.
Længere er oppe området omkring øst bjerg, som har nogle nyere og ældre ejendomme. Men den gode nyhed for dem, der bor i Montecito er, at den gennemsnitlige salgspris for de egenskaber, som har lukket er 6% for året. De sælges priser er gået fra 3,009 millioner dollars i ‘ 04 til $3.208 millioner i dag. Så priserne fortsætter med at eskalere, men ikke helt med en sats på andre områder i Santa Barbara.
Den højeste pris hjem, der har lukket escrow i år er en $27,5 millioner dollar hjem, der har 8 soveværelser og 10 bade. Den billigste hjem, der har lukket escrow dette år er $1.195 millioner dollars og har 3 soveværelser og 2 badeværelser.
Nogle andre hjem, der har lukket escrow dette år omfatter:
• En $9,9 millioner dollar hjem med 6 soveværelser og badeværelser i 8.
• En 3 værelses 6 bad hjem for 8,75 millioner dollars
• En $5.9 millioner dollar hjem med 8 soveværelser og 6 bade
• Og en 3 værelses 4 bad hjem for $4,3 millioner
Lige nu de højeste pris hjem til salg i Montecito er opført for $24,9 millioner og har over 4 hektar af grunde og et 6 værelses 11 bad hjem. Den billigste hjem er i øjeblikket opført $1.35 og har 2 soveværelser og 2 badeværelser.
Nogle andre hjem på markedet i øjeblikket omfatter:
• En $21.5 million dollar hjem med 6 soveværelser og 9,5 bade
• 6 værelses 9 bad hjem for $18,9
• En $15 millioner dollar hjem med 3 soveværelser og 3 bade
• Og en 4 værelses 6 bad hjem $12.5 millioner
Så er det det for Montecito fast ejendom for nu…

One thought on “Montecito fast ejendom fra her til der…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.