Er kredit-bureauer virkelig hjælpe os

Har du brug for hjælp til reparation af din kredit? Behøver du hjælp forståelse af, hvad en FICO score er? Nå er her et pust af frisk luft…
Kredit reparation bureauer gør ikke en skilling, når ære FCRA (Fair Credit Reporting Act) love og forordninger. Kredit-bureauer er forpligtet ved lov til at undersøge alle tvister anmodet af forbrugere, som til gengæld koster dem millioner af dollars om året. For at hjælpe med at reducere omkostningerne og spare penge, gøre kredit-bureauer 2 ting, som du behøver at vide om.
#1 de sælge dig hvad du ikke har brug for og håber du giver op. Det er rigtigt; et flertal af kreditrapporter, der tilbydes på internettet kan ikke bruges til at reparere din kredit. Hvis kreditten rapporter du rækkefølge har ikke et sagsnummer, et bekræftelsesnummer eller en Report number, du kan ikke reparere din kredit!
Så hvad sker der? Du prøve dit bedste for at lancere en tvist, du finder det næsten umuligt, du bruger flere penge på nye rapporter, jer blive kuldkastet og du endelig opgive. Når du har givet op, har du gemt kredit-bureauer en masse penge.
#2 de sælge dig, hvad du behøver ikke igen, og derefter de sælge dig. De holde forsøger at sælge dig kredit rapporter og credit overvågning tjenester, skræmme dig med identitetstyveri og frygten for ikke at vide, din kredit score. Så sælger de dine personlige oplysninger til enhver virksomhed, der er villige til at betale for det; kreditkort tilbud, gæld solutions, kredit rådgivning, pant tilbyder mv. Med andre ord, tillader de selskaber at forsøge at sælge dig tilbage i gæld.
Den nederste linje er dette. Kredit-bureauer er private selskaber, og de fungerer som sådan. Der er så mange mangler i kredit pointsystem, og måde kredit-bureauer operere, det er næsten kriminelt. Jeg får stadig forbløffet over, at vi alle har tre scores og nogle gange de variere med mere end 100 point. Tro det eller ej, ser jeg det hele tiden. Jeg kunne blive ved i timevis, men jeg vil ikke, jeg vil gemme det til næste artikel.
I mellemtiden, anbefaler jeg checke ud www.loansaverpro.net, det er et system, jeg kender giver virkelige resultater og kan have tillid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.