Beskytte skattefordelen af din udskudte erstatning

Den American Jobs Creation Act af 2004 indført strenge nye regler for ikke-uddannede udskudt kompensationsplaner. Begynder i 2005, kan udskudt kompensation programmer, ikke der er i overensstemmelse med de nye regler blive beskattet som lønninger, slog med en 20% punktafgifter, plus opkrævet en interesse straf.
I betragtning af de potentielt store skattemæssige konsekvenser for manglende overholdelse af reglerne, bør du konsultere med organisationens fordel specialist og din skat fagfolk at finde hvordan din kompensation kan blive påvirket af disse nye regler.
Udskudt lønstrukturer bruges ofte til at give for udsættelse af løn, incitament erstatning (dvs, provision eller bonus), eller supplerende erstatning for topledere, uafhængige corporate direktører og enkelte bestyrelsesmedlemmer. De nye regler gælder for nonqualified udskudt lønstrukturer på skattepligtige og skattefri organisationer.
En mulighed for uafhængige corporate direktører og enkelte bestyrelsesmedlemmer, som modtager 1099 indkomst for deres tjenester kan overveje er at fastfryse deres nonqualified plan og vedtage en kvalificeret plan sÃ¥som “én person defineret frynsegodeplanen”, kaldet Solo-DB-planen. Kvalificeret pensionsplaner er undtaget fra kravene i American Jobs Creation Act.
Solo-DB planen giver de højeste fradragsberettigede bidrag muligt i en kvalificeret pensionsordning. For eksempel i 2005 kan man bidrage op til $170,000 kompensation til en skatte-udskudte Solo-DB plan.
Defineret fordele planer har været rundt i lang tid. Men de seneste pension lovgivning har rejst bidrag og fradrag grænserne samt forenklet plan fond krav. Ydelsesbaserede pensionsordninger som Solo-DB har dermed langt mere attraktivt for øvre-indkomst enkeltpersoner med Selvstændiges indkomst. Solo-DB plan vil tillade dig at aggressivt fonden din pension samtidig skære din skat betydeligt.
Personer, der kvalificerer sig til Solo-DB-planen omfatter enkeltmandsvirksomheder, uafhængige entreprenører og små virksomhedsejere alder 45 eller ældre, der kan bidrage mere end $41,000 årligt til planen for mindst tre år.
For mere om Solo DB planer besøg Lamaute kapital på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.